Poniedziałek 23.10.2017 r.
Śniadanie: Pieczywo razowe z masłem ,szynka wieprzowa, ogórek św. kawa zbożowa z mlekiem.
Obiad: Zupa szpinakowa z jajkiem, pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki, sałatka wielowarzywna, woda mineralna, owoc.
Podwieczorek: Ciasto marchewkowe, napój malinowy.
Wtorek 24.10.2017 r.
Śniadanie: Pieczywo wieloziarniste z masłem, parówka drobiowa na gorąco, keczup, kakao z miodem.
Obiad: Zupa ogórkowa, spaghetti, marchew do chrupania, woda źródlana, owoc.
Podwieczorek: Francuz z masłem, ser żółty, sałata, owoc, bawarka.
Środa 25.10.2017 r.
Śniadanie: Zupa mleczna z płatkami owsianymi, pieczywo mieszane z masłem, pasta z sera białego z cebulką.
Obiad: Rosół z lanym ciastem, kotlet z drobiu, ziemniaki, marchew z groszkiem na gęsto woda źródlana ,owoc.
Podwieczorek : Francuz z masłem, wędlina, sałata, pomidor, rzodkiewka, herbata z miodem i cytryną.
Czwartek 26.10.03.2017 r.
Śniadanie: Kanapki(szynka drobiowa, sałata, ser żółty, rzodkiewka) kawa zbożowa z mlekiem i miodem.
Obiad: Zupa krem z dyni, gulasz z kaszą jaglaną, buraczki z chrzanem ,woda mineralna, owoc.
Podwieczorek: Kasza kukurydziana z miodem, gruszka.
Piątek 27.10.2017 r.
Śniadanie: Pieczywo wieloziarniste z masłem, pasta z sera białego z rzodkiewką, mleko, owoc.
Obiad: Zupa grochowa, ryba na parze, frytki z piekarnika, surówka z marchewki, pomarańczy, jabłka, rodzynek, woda źródlana.
Podwieczorek: Jogurt truskawkowy, francuz z masłem.