Poniedziałek: 28.01.2019r.
Śniadanie: Pieczywo żytnie z masłem, szynka z indyka, sałata, papryka czerwona ,kakao.
Obiad: Zupa z soczewicy, gulasz wołowy z kaszą kuskus, marchew na parze, woda źródlana, owoc,
Podwieczorek : Kasza kukurydziana na gęsto z musem malinowym.
Wtorek: 29.01.2019r.
Śniadanie :Bułeczka wieloziarnista z masłem, jajecznica ze szczypiorkiem, mleko.
Obiad: Zupa rosół z domowym makaronem, sztuka mięsa drobiowego, frytki z piekarnika, fasolka szparagowa, kompot wieloowocowy, owoc.
Podwieczorek: Francuz z masłem ,sałata, szynka babuni, pomidor, bawarka.
Środa: 30.01.2019 r.
Śniadanie: Pieczywo pszenno – żytnie z masłem, ser żółty, zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi
Obiad: Zupa ogórkowa z ziemniakami, pulpety w sosie pomidorowym z naturalnym ryżem, surówka z rzepy, woda mineralna, owoc.
Podwieczorek: Bułeczka kajzerka z masłem ,pasta z łososiem i ciecierzycą, bawarka z Czwartek :31.01.2019 r.
Śniadanie: Pieczywo słonecznikowe z masłem, wędlina drobiowo- cielęca na gorąco, keczup, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.
Obiad: Zupa krem z czerwonej fasoli, pierogi leniwe z cebulką i tłuszczem, woda źródlana, owoce mieszane.
Podwieczorek: Francuz z masłem, pasta mięsna, ogórek kiszony, bawarka z miodem.
Piątek:01.02.2019 r.
Śniadanie: Chlebek razowy z masłem ,ser, żółty, papryka czerwona, rzodkiewka, pomidor, szynka drobiowa, kawa orkiszowa z mlekiem i miodem.
Obiad: Zupa koperkowa z brązowym ryżem, ziemniaki, filet rybny z dorsza ,warzywa na parze , kompot wieloowocowy, owoc.
Podwieczorek :Ciasto drożdżowe z jabłkiem, napój mleczny truskawkowy