Poniedziałek: 28.01.2019r.

Śniadanie: Pieczywo żytnie z masłem, szynka z indyka, sałata, papryka czerwona ,kakao.

Obiad: Zupa z soczewicy, gulasz wołowy z kaszą kuskus, marchew na parze, woda źródlana, owoc,

Podwieczorek :  Kasza kukurydziana na gęsto z musem malinowym.

Wtorek: 29.01.2019r.

Śniadanie :Bułeczka  wieloziarnista  z masłem, jajecznica  ze szczypiorkiem, mleko.

Obiad: Zupa rosół  z domowym makaronem, sztuka mięsa drobiowego, frytki z piekarnika, fasolka szparagowa, kompot wieloowocowy, owoc.

Podwieczorek: Francuz z masłem ,sałata, szynka babuni, pomidor, bawarka.

Środa: 30.01.2019 r.

Śniadanie: Pieczywo pszenno – żytnie z  masłem, ser żółty, zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi

Obiad: Zupa ogórkowa z ziemniakami, pulpety w sosie pomidorowym z naturalnym ryżem, surówka z rzepy, woda mineralna, owoc.

Podwieczorek: Bułeczka  kajzerka z masłem ,pasta z łososiem i ciecierzycą,  bawarka z Czwartek :31.01.2019 r.

Śniadanie: Pieczywo słonecznikowe z masłem, wędlina drobiowo- cielęca na gorąco, keczup, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.

Obiad: Zupa krem z czerwonej fasoli, pierogi leniwe z cebulką i tłuszczem, woda źródlana, owoce mieszane.

Podwieczorek: Francuz z masłem, pasta mięsna, ogórek kiszony, bawarka z miodem.

Piątek:01.02.2019 r.

Śniadanie:  Chlebek razowy z masłem ,ser, żółty, papryka czerwona, rzodkiewka,  pomidor, szynka drobiowa, kawa orkiszowa z mlekiem i miodem.

Obiad: Zupa koperkowa z brązowym ryżem, ziemniaki, filet rybny z dorsza ,warzywa na parze , kompot wieloowocowy, owoc.

Podwieczorek :Ciasto drożdżowe z jabłkiem, napój mleczny  truskawkowy