Poniedziałek 26.02. 2018 r.
Śniadanie: Pieczywo razowe z masłem , szynka wieprzowa, pomidor, ser śmietankowy, sałata, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.
Obiad: Zupa rosół z lanym ciastem ,ziemniakami, sztuka mięsa w sosie, sałatka(szefa kuchni) sok z marchewki, owoc.
Podwieczorek: Budyń śmietankowy, chrupki kukurydziane.
Wtorek 27.02. 2018 r.
Śniadanie: Zupa mleczna z płatkami jaglanymi, bułeczka kajzerka z masłem, pasta z sera białego z rzodkiewką.
Obiad: Zupa z soczewicy, makaron (pełne ziarno) pulpety w sosie pomidorowym, buraczki z chrzanem , woda źródlana, owoc.
Podwieczorek: Pieczywo słonecznikowe z masłem , ser żółty, pomidor, bawarka z miodem.
Środa: 28.02. 2018 r.
Śniadanie: Bułeczka grahamka z masłem, parówka drobiowa na gorąco, keczup, kakao z miodem.
Obiad: Zupa barszcz z ziemniakami, risotto, woda źródlana, owoc.
Podwieczorek : Francuz z masłem, ser żółty, sałata, papryka czerwona, bawarka z miodem..
Czwartek:01.03. 2018 r.
Śniadanie: Pieczywo żytnie (królik z marchewką) z masłem, szynka drobiowa, pomidor, ser żółty, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.
Obiad: Zupa krem z brokuł, ziemniaki, filet rybny, surówka z kiszonej kapusty, kompot wieloowocowy, owoc.
Podwieczorek: Francuz z masłem, Danonek.
Piątek 02.03.2018 r.
Śniadanie: Bułeczka grahamka z masłem, wędlina na gorąco, jajko na twardo, keczup, kawa zbożowa z mlekiem i miodem, marchew do chrupania.
Obiad: Zupa żurek z jajkiem, kluski na parze, sos z jagód, woda mineralna, owoc.
Podwieczorek: Francuz z masłem, pasta z ryby wędzonej, bawarka z miodem.