Poniedziałek 26.02. 2018 r.

Śniadanie:   Pieczywo razowe z masłem , szynka wieprzowa, pomidor, ser śmietankowy, sałata, kawa zbożowa  z mlekiem i miodem.

Obiad:   Zupa rosół z lanym ciastem ,ziemniakami, sztuka mięsa w sosie, sałatka(szefa kuchni) sok z marchewki, owoc.

Podwieczorek: Budyń śmietankowy, chrupki kukurydziane.

 Wtorek  27.02. 2018 r.

Śniadanie: Zupa mleczna z płatkami  jaglanymi, bułeczka kajzerka z masłem, pasta z sera białego z rzodkiewką.

Obiad: Zupa z soczewicy, makaron (pełne ziarno) pulpety w sosie pomidorowym, buraczki z chrzanem , woda źródlana, owoc.

Podwieczorek: Pieczywo słonecznikowe  z masłem , ser żółty, pomidor, bawarka z miodem.

Środa: 28.02. 2018 r.

Śniadanie: Bułeczka grahamka z masłem, parówka drobiowa na gorąco, keczup, kakao z miodem.

Obiad:  Zupa barszcz z ziemniakami, risotto, woda źródlana, owoc.

Podwieczorek : Francuz z masłem, ser żółty, sałata, papryka czerwona, bawarka z miodem..

Czwartek:01.03. 2018 r.

Śniadanie: Pieczywo żytnie (królik z marchewką) z masłem, szynka drobiowa, pomidor, ser żółty, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.

Obiad: Zupa  krem z brokuł, ziemniaki, filet rybny, surówka z kiszonej kapusty, kompot wieloowocowy, owoc.

Podwieczorek:  Francuz z masłem, Danonek.

Piątek 02.03.2018 r.

Śniadanie: Bułeczka grahamka  z masłem, wędlina na gorąco, jajko na twardo, keczup, kawa  zbożowa z mlekiem i miodem, marchew do chrupania.

Obiad: Zupa żurek z jajkiem, kluski na parze, sos z jagód, woda mineralna, owoc.

Podwieczorek: Francuz z masłem, pasta z ryby wędzonej, bawarka z miodem.