Poniedziałek 04.06. 2018 r.

Śniadanie:   Pieczywo z masłem (na naturalnym zakwasie) szynka drobiowa, pomidor, ogórek, ser żółty, rzodkiewka, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.

Obiad:   Zupa pomidorowa z makaronem, filet rybny na parze, ziemniakami, warzywa z wody, woda źródlana, owoc( jabłko, gruszka, kiwi)

Podwieczorek:  Francuz z masłem, pasta z kiełbasy i ciecierzycy, bawarka z miodem, arbuz

Wtorek :05.06. 2018 r.

Śniadanie:  Bułeczka kajzerka z masłem z pastą jajeczną, zupa mleczna z płatkami (pełne ziarno)

Obiad: Zupa krupnik z kaszą jaglaną, sztuka mięsa drobiowego, sos chrzanowy, ryż naturalny, surówka z rzepy, woda źródlana, owoc(banan).

Podwieczorek : Kaszka kukurydziana z sosem truskawkowym

Środa : 07.06.2018 r.

Śniadanie: Pieczywo wieloziarniste z masłem, pasta z sera białego z rzodkiewką, zupa mleczna z płatkami jaglanymi

Obiad:  Zupa fasolowa, gulasz wołowy, kasza kuskus, sałata z jogurtem i szczypiorkiem, woda źródlana, owoc.

  Podwieczorek:  Francuz  z masłem, sałata, szynka drobiowa,pomidor , owoc, herbata z cytryną i miodem.

Czwartek : 08.06.2018 r.

Śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, parówka drobiowa na gorąco, jajko na twardo, keczup, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.

Obiad : Zupa kapuśniak, pierogi leniwe z cebulką i tłuszczem, woda źródlana, surówka z marchewki, jabłka, rodzynki.

Podwieczorek: Pieczywo razowe z masłem, sałata, szynka drobiowa, pomidor, ogórek, bawarka z miodem, owoc.

Piątek : 09.06.2018 r.

Śniadanie :  Bułeczka żytnia z masłem, ser żółty, sałata, kakao.

Obiad:  Zupa z botwinki, pulpety rybne, ziemniaki młode z koperkiem, surówka z selera i rodzynek, woda źródlana, owoc.    Podwieczorek: Galaretka z truskawkami, ciasto drożdżowe.