Poniedziałek 04.06. 2018 r.
Śniadanie: Pieczywo z masłem (na naturalnym zakwasie) szynka drobiowa, pomidor, ogórek, ser żółty, rzodkiewka, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.
Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem, filet rybny na parze, ziemniakami, warzywa z wody, woda źródlana, owoc( jabłko, gruszka, kiwi)
Podwieczorek: Francuz z masłem, pasta z kiełbasy i ciecierzycy, bawarka z miodem, arbuz
Wtorek :05.06. 2018 r.
Śniadanie: Bułeczka kajzerka z masłem z pastą jajeczną, zupa mleczna z płatkami (pełne ziarno)
Obiad: Zupa krupnik z kaszą jaglaną, sztuka mięsa drobiowego, sos chrzanowy, ryż naturalny, surówka z rzepy, woda źródlana, owoc(banan).
Podwieczorek : Kaszka kukurydziana z sosem truskawkowym
Środa : 07.06.2018 r.
Śniadanie: Pieczywo wieloziarniste z masłem, pasta z sera białego z rzodkiewką, zupa mleczna z płatkami jaglanymi
Obiad: Zupa fasolowa, gulasz wołowy, kasza kuskus, sałata z jogurtem i szczypiorkiem, woda źródlana, owoc.
Podwieczorek: Francuz z masłem, sałata, szynka drobiowa,pomidor , owoc, herbata z cytryną i miodem.
Czwartek : 08.06.2018 r.
Śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, parówka drobiowa na gorąco, jajko na twardo, keczup, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.
Obiad : Zupa kapuśniak, pierogi leniwe z cebulką i tłuszczem, woda źródlana, surówka z marchewki, jabłka, rodzynki.
Podwieczorek: Pieczywo razowe z masłem, sałata, szynka drobiowa, pomidor, ogórek, bawarka z miodem, owoc.
Piątek : 09.06.2018 r.
Śniadanie : Bułeczka żytnia z masłem, ser żółty, sałata, kakao.
Obiad: Zupa z botwinki, pulpety rybne, ziemniaki młode z koperkiem, surówka z selera i rodzynek, woda źródlana, owoc. Podwieczorek: Galaretka z truskawkami, ciasto drożdżowe.