Poniedziałek:17.02.2020

Śniadanie: Pieczywo mieszane( pszenne ,żytnie, razowe) z masłem , wędlina drobiowa, sałata, rzodkiewka, kawa  orkiszowa z mlekiem.

Obiad: Zupa szpinakowa z jajkiem, kotlety mielone, ziemniaki, marchew z groszkiem na gęsto, owoc, kompot wieloowocowy.

Podwieczorek :  Deserek truskawkowy, chrupki kukurydziane.

Wtorek : 18.02.2020

Śniadanie: Pieczywo ( chlebek taty) z  masłem, jajecznica z cebulką  zieloną, mleko, marchew do chrupania.

Obiad: Zupa  rosół z domowym makaronem, potrawka z kurczaka, ryż naturalny, surówka z sałaty lodowej(ogórek, oliwki, papryka czerwona, ser feta, rzodkiewka)  , owoc, woda źródlana.

Podwieczorek: Bułeczka kukurydziana z masłem, napój mleczny wiśniowy.

Środa 19.02. 2020.

Śniadanie : Pieczywo wieloziarniste z masłem, wędlina  drobiowa  na gorąco, keczup ,kakao z mlekiem i miodem.

Obiad : Zupa barszcz zabielany, makaron z serem, woda źródlana ,owoce mieszane.

Podwieczorek: Bułeczka kajzerka z masłem, pasta mięsna z ciecierzycą, ogórek kiszony, bawarka.

Czwartek: 20.02.2020

Śniadanie : Zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi, pieczywo na naturalnym zakwasie z masłem, pasta z sera białego z rzodkiewką.

Obiad:  Zupa ogórkowa z ziemniakami zabielana śmietaną, pieczeń z indyka , kasza kuskus, sałata ze śmietaną i cebulką zieloną,  kompot wieloowocowy ,owoc.

Podwieczorek: Francuz z masłem, szynka babuni, ser żółty, pomidor, herbata malinowa z miodem.

Piątek: 21.02.2020.

Śniadanie :  Pieczywo słonecznikowe z masłem, parówka drobiowa na gorąco, jajko na twardo, keczup, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.

Obiad: Zupa z czerwonej fasoli, ziemniaki, filet rybny z dorsza na parze, sałatka z białej rzepy(marchew, kukurydza, pestki dyni), woda mineralna ,owoce mieszane.

Podwieczorek: Kasza manna z musem malinowym. Owoc.