Poniedziałek:17.02.2020
Śniadanie: Pieczywo mieszane( pszenne ,żytnie, razowe) z masłem , wędlina drobiowa, sałata, rzodkiewka, kawa orkiszowa z mlekiem.
Obiad: Zupa szpinakowa z jajkiem, kotlety mielone, ziemniaki, marchew z groszkiem na gęsto, owoc, kompot wieloowocowy.
Podwieczorek : Deserek truskawkowy, chrupki kukurydziane.
Wtorek : 18.02.2020
Śniadanie: Pieczywo ( chlebek taty) z masłem, jajecznica z cebulką zieloną, mleko, marchew do chrupania.
Obiad: Zupa rosół z domowym makaronem, potrawka z kurczaka, ryż naturalny, surówka z sałaty lodowej(ogórek, oliwki, papryka czerwona, ser feta, rzodkiewka) , owoc, woda źródlana.
Podwieczorek: Bułeczka kukurydziana z masłem, napój mleczny wiśniowy.
Środa 19.02. 2020.
Śniadanie : Pieczywo wieloziarniste z masłem, wędlina drobiowa na gorąco, keczup ,kakao z mlekiem i miodem.
Obiad : Zupa barszcz zabielany, makaron z serem, woda źródlana ,owoce mieszane.
Podwieczorek: Bułeczka kajzerka z masłem, pasta mięsna z ciecierzycą, ogórek kiszony, bawarka.
Czwartek: 20.02.2020
Śniadanie : Zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi, pieczywo na naturalnym zakwasie z masłem, pasta z sera białego z rzodkiewką.
Obiad: Zupa ogórkowa z ziemniakami zabielana śmietaną, pieczeń z indyka , kasza kuskus, sałata ze śmietaną i cebulką zieloną, kompot wieloowocowy ,owoc.
Podwieczorek: Francuz z masłem, szynka babuni, ser żółty, pomidor, herbata malinowa z miodem.
Piątek: 21.02.2020.
Śniadanie : Pieczywo słonecznikowe z masłem, parówka drobiowa na gorąco, jajko na twardo, keczup, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.
Obiad: Zupa z czerwonej fasoli, ziemniaki, filet rybny z dorsza na parze, sałatka z białej rzepy(marchew, kukurydza, pestki dyni), woda mineralna ,owoce mieszane.
Podwieczorek: Kasza manna z musem malinowym. Owoc.