Poniedziałek: 10.02.2020r.

Śniadanie: Pieczywo pszenno- żytnie na naturalnym zakwasie z masłem, papryka czerwona, wędlina drobiowa na gorąco, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.

Obiad: Zupa fasolowa, kluski nadziewane truskawkami z masłem i cukrem, woda źródlana, owoce mieszane.

Podwieczorek :  Francuz z masłem, pasta z dorsza wędzonego z twarogiem, bawarka z miodem.

Wtorek:11.02.2020r.

Śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem , twarożek  z rzodkiewką, zupa mleczna z płatkami owsianymi.

Obiad: Zupa  rosół z lanym ciastem, ziemniaki, kotlet drobiowy z piekarnika, surówka z białej kapusty( ogórek ,orzechy), owoce mieszane, woda źródlana.

Podwieczorek :  Galaretka truskawkowa, chrupki kukurydziane.

Środa:12.02.2020 r.

Śniadanie: Pieczywo żytnie z  masłem, szynka drobiowa, ser żółty, papryka czerwona, sałata, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.

Obiad:  Zupa kalafiorowa z ziemniakami zabielana, pulpety wieprzowo-wołowe w sosie pomidorowym, ryż naturalny, sałatka z sałaty lodowej( oliwki ,pomidor, ogórek, kukurydza)  kompot wieloowocowy, owoc.

Podwieczorek :  Budyń czekoladowy, rogal z masłem.

Czwartek : 13.02.2020 r.        

Śniadanie: Pieczywo słonecznikowe z masłem , pasta jajeczna z cebulką zieloną, zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi, rzodkiewka do chrupania.

Obiad: Zupa kapuśniak,  spaghetti, woda źródlana, owoce  mieszane.

Podwieczorek: Ciasto drożdżowe z polewą czekoladową, sok z marchewki.

Piątek: 14.02.2020 r.

Śniadanie :  Bułeczka  wieloziarnista z masłem, parówka drobiowa na gorąco ( wieprzowo-drobiowa) keczup, kakao z mlekiem i miodem, marchew do chrupania.

Obiad : Zupa żurek z jajkiem, filet z dorsza na parze, ziemniaki, kapusta zasmażana, kompot wieloowocowy, owoc.

Podwieczorek: Kasza manna na gęsto z musem malinowym.