Poniedziałek: 03.02.2020

Śniadanie: Pieczywo mieszane( pszenne ,żytnie, razowe) z masłem , wędlina na gorąco, keczup, kawa  orkiszowa z mlekiem.

Obiad: Zupa szpinakowa z jajkiem, kotlety mielone, ziemniaki, marchew z groszkiem na gęsto, owoc, kompot wieloowocowy.

Podwieczorek :  Francuz z masłem, ser żółty, papryka czerwona, herbata z cytryną i miodem.

Wtorek : 04.02.2020

Śniadanie: Pieczywo ( chlebek taty) z  masłem, jajecznica z cebulką  zieloną, mleko, marchew do chrupania.

Obiad: Zupa  barszcz zabielany, gulasz wołowy z  kaszą kuskus, kapusta czerwona, owoc, woda źródlana.

Podwieczorek: Bułeczka drożdżowa z masłem, sok bananowy.

Środa 05.02. 2020.

Śniadanie : Pieczywo wieloziarniste z masłem, szynka  drobiowa ,sałata, ser żółty ,kakao z mlekiem i

Obiad : Zupa krem z zielonego groszku z grzankami, naleśniki z serem, woda źródlana ,owoce mieszane. Podwieczorek: Bułeczka kajzerka z masłem, pasta mięsna z ciecierzycą, bawarka z miodem.

Czwartek: 06.02.2020.

Śniadanie : Zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi, pieczywo na naturalnym zakwasie z masłem, pasta z sera białego z rzodkiewką.

Obiad:  Zupa rosół z makaronem, potrawka z kurczaka, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej (pomidor, ogórek, rzodkiewka, kukurydza, ser feta), kompot wieloowocowy ,owoc.

Podwieczorek: kasza kukurydziana na gęsto z musem truskawkowym.

Piątek: 07.02.2020.

Śniadanie :  Pieczywo słonecznikowe z masłem, parówka drobiowa na gorąco, jajko na twardo, keczup, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.

Obiad: Zupa z czerwonej fasoli, ryż naturalny, sos chrzanowy, filet rybny z dorsza na parze, sałatka z białej kapusty( ogórek, pestki dyni), woda mineralna ,owoc.

Podwieczorek: Chrupki kukurydziane, deserek  waniliowy.