Poniedziałek: 09.03.2020r.

Śniadanie: Pieczywo pszenno- żytnie na naturalnym zakwasie z masłem, wędlina drobiowa na gorąco, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.

Obiad: Zupa rosół z makaronem, pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki, surówka z białej kapusty z ogórkiem św. kompot  wieloowocowy, owoc.

Podwieczorek :  Francuz z masłem, serek homogenizowany, bawarka z miodem.

Wtorek: 10.03.2020r.

Śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem , twarożek  z rzodkiewką, zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi.

Obiad: Zupa krem z marchewki z grzankami, gulasz z indyka, kopytka, kapusta czerwona z jabłkiem i cebulką, owoc, woda źródlana.

Podwieczorek :  Kasza kukurydziana  na mleku, z musem z malin.

Środa:11.03.2020 r.

Śniadanie: Pieczywo żytnie z  masłem, szynka drobiowa, ser żółty, sałata, kakao z mlekiem i miodem.

Obiad:  Zupa pomidorowa z makaronem zabielana, kotlet drobiowy panierowany z piekarnika, ziemniaki, sałatka z sałaty lodowej( oliwki ,pomidor, ogórek, kukurydza)  kompot wieloowocowy, owoce mieszane.

Podwieczorek : Sok bananowy, bułeczka cynamonowa z masłem.

Czwartek : 12.03.2020 r.        

Śniadanie: Pieczywo słonecznikowe z masłem , pasta jajeczna z cebulką zieloną, mleko.

Obiad: Zupa koperkowa z ryżem,  frytki z piekarnika, ryba na parze ,fasolka żółta na parze,  woda źródlana, owoce mieszane .

Podwieczorek: Ciasto drożdżowe z polewą czekoladową, sok z marchewki.

Piątek: 13.03.2020 r.

Śniadanie :  Bułeczka  mleczna z masłem i miodem, zupa mleczna z płatkami owsianymi, marchew do chrupania.

Obiad : Zupa fasolowa, pierogi z serem, woda mineralna, owoc.

Podwieczorek: Kanapki( wędlina drobiowa ,ser żółty ,pomidor, sałata) bawarka.