Poniedziałek: 27.01.2020 r.

Śniadanie: Pieczywo pszenno- żytnie na naturalnym zakwasie z masłem, wędlina drobiowa na gorąco, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.

Obiad: Zupa grochowa, kluski nadziewane truskawkami z masłem i cukrem, woda źródlana, owoce mieszane.

Podwieczorek: Francuz z masłem, pasta z dorsza wędzonego z twarogiem, bawarka z miodem.

Wtorek: 28.01.2020 r.

Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, twarożek z rzodkiewką, zupa mleczna z musli .

Obiad: Zupa rosół z lanym ciastem, gulasz wołowy, kopytka, kapusta czerwona, owoce mieszane, woda źródlana.

Podwieczorek: Galaretka truskawkowa, chrupki kukurydziane.

Środa: 29.01.2020 r.

Śniadanie: Pieczywo żytnie z masłem, szynka drobiowa, ser żółty, sałata, kakao z mlekiem i miodem.

Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem zabielana, kotlet drobiowy panierowany z piekarnika, ziemniaki, sałatka z sałaty lodowej (oliwki, pomidor, ogórek, kukurydza) kompot wieloowocowy, owoc.

Podwieczorek: Kaszka kukurydziana na mleku, mus malinowy.

Czwartek: 30.01.2020 r.

Śniadanie: Pieczywo słonecznikowe z masłem, pasta z sera białego z cebulką zieloną, mleko.

Obiad: Zupa kalafiorowa zabielana, spaghetti, woda źródlana, owoce.

Podwieczorek: Ciasto biszkoptowe z polewą czekoladową, sok z marchewki.

Piątek: 31.01.2020 r.

Śniadanie: Bułeczka wieloziarnista z masłem, pasta jajeczna, zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi.

Obiad: Zupa krem z marchewki z grzankami, filet z dorsza na parze, ziemniaki, kapusta zasmażana, kompot wieloowocowy, owoc.

Podwieczorek: Kanapki (wędlina drobiowa, ser żółty, pomidor), bawarka.