Poniedziałek: 16.12.2019 r.

Śniadanie: Pieczywo pszenno- żytnie na naturalnym zakwasie z masłem, wędlina drobiowa, ogórek, ser żółty, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.

Obiad: Zupa rosół z makaronem, pieczeń z indyka w folii, ziemniaki, kapusta czerwona z jabłkiem i cebulą, woda źródlana, owoce mieszane.

Podwieczorek: Francuz z masłem, deser brzoskwiniowy.

Wtorek: 17.12.2019 r.

Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, twarożek z rzodkiewką, zupa mleczna z płatkami jaglanymi.

Obiad: Zupa krem z zielonego groszku z grzankami, kasza kuskus, gulasz wołowy, sałata lodowa ze śmietaną, owoce mieszane, woda źródlana.

Podwieczorek: Budyń czekoladowy, chrupki kukurydziane.

Środa:18.12.2019 r.

Śniadanie: Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, szynka drobiowa, pomidor, ogórek, ser żółty, sałata, kakao z mlekiem i miodem.

Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem zabielana, kotlet mielony panierowany z piekarnika, ziemniaki, marchew z groszkiem, kompot wieloowocowy, owoc.

Podwieczorek: Kasza kukurydziana, mus malinowym.

Czwartek: 19.12.2019 r.

Śniadanie: Pieczywo słonecznikowe z masłem, ser żółty, sałata, mleko.

Obiad: Zupa barszcz z uszkami, filet rybny, kapusta zasmażana, ziemniaki, woda źródlana, owoce mieszane.

Podwieczorek: Ciasto biszkoptowe z polewą czekoladową, sok z marchewki.

Piątek: 19.12.2019 r.

Śniadanie: Pieczywo wieloziarniste z masłem, parówka drobiowa na gorąco, keczup, jajko na twardo, kawa zbożowa z mlekiem i miodem.

Obiad: Zupa kapuśniak, kluski z truskawkami i tłuszczem, woda mineralna, owoc, marchew do chrupania.

Podwieczorek: Deser bananowo- jabłkowy, bułeczka kukurydziana z masłem.