Poniedziałek : 15.10. 2018
Śniadanie : Pieczywo z masłem, ser żółty, szynka drobiowa z indyka, kawa orkiszowa z mlekiem i miodem.
Obiad : Zupa z ciecierzycy, spaghetti, marchew do chrupania, woda źródlana.
Podwieczorek: Kasza kukurydziana na gęsto z musem jabłkowym.
Wtorek : 16.10.2018
Śniadanie : Pieczywo pszenne z masłem, i miodem, zupa mleczna z płatkami owsianymi.
Obiad: Zupa koperkowa z ciemnym ryżem, sztuka mięsa z indyka na parze, sos chrzanowy, kasza kuskus, surówka z pora, kukurydzy i jabłka, woda mineralna, owoc.
Podwieczorek: Pieczywo żytnie z masłem, pasta z sera białego, koktajl truskawkowy.
Środa : 17.10. 2018
Śniadanie: Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, sałata, ser żółty, szynka, pomidor, kakao z miodem.
Obiad: Zupa rosół z domowym makaronem, kotlet mielony, marchew z groszkiem na gęsto, ziemniaki, woda źródlana, owoc.
Podwieczorek : Bułeczka drożdżowa z cynamonem, sok z marchewki.
Czwartek :18.10.2018
Śniadanie: Zupa mleczna z płatkami jaglanymi, pieczywo pszenno-żytnie z masłem, ser żółty, sałata, papryka czerwona.
Obiad : Zupa barszcz, filet rybny, sos beszamelowy, surówka z marchewki, jabłka, pomarańczy, żurawiny, owoce mieszane, woda mineralna.
Podwieczorek: Napój malinowy, chrupki kukurydziane.
Piątek : 19.10.2018
Śniadanie: Bułeczka orkiszowa z masłem, wędlina na gorąco, keczup, kakao.
Obiad: Zupa dyniowa z grzankami, makaron ( z mąki razowej) z serem i cukrem, woda mineralna, owoc.
Podwieczorek : Francuz z masłem, jajko, pomidor, rzodkiewka, sok z jabłek.