Poniedziałek : 15.10. 2018

Śniadanie : Pieczywo z masłem, ser żółty, szynka  drobiowa z indyka, kawa orkiszowa z mlekiem i miodem.

Obiad : Zupa z ciecierzycy, spaghetti, marchew do chrupania, woda źródlana.

Podwieczorek:  Kasza kukurydziana na gęsto z musem jabłkowym.

Wtorek : 16.10.2018

Śniadanie : Pieczywo pszenne  z masłem, i miodem, zupa mleczna z płatkami owsianymi.

Obiad: Zupa koperkowa z ciemnym ryżem, sztuka mięsa z indyka na parze, sos chrzanowy, kasza kuskus, surówka z pora, kukurydzy i  jabłka, woda mineralna, owoc.

Podwieczorek:  Pieczywo żytnie z masłem, pasta z sera białego, koktajl  truskawkowy.

Środa : 17.10. 2018

Śniadanie: Pieczywo pszenno-żytnie z masłem, sałata, ser żółty, szynka, pomidor, kakao z miodem.

Obiad: Zupa rosół z domowym makaronem, kotlet mielony, marchew z groszkiem na gęsto, ziemniaki, woda źródlana, owoc.

Podwieczorek :  Bułeczka drożdżowa z cynamonem, sok z marchewki.

Czwartek :18.10.2018

Śniadanie: Zupa mleczna z płatkami jaglanymi, pieczywo pszenno-żytnie z masłem, ser żółty, sałata, papryka czerwona.

Obiad : Zupa barszcz, filet rybny, sos beszamelowy, surówka z marchewki, jabłka, pomarańczy, żurawiny, owoce mieszane, woda mineralna.

Podwieczorek: Napój malinowy, chrupki kukurydziane.

 

Piątek : 19.10.2018

Śniadanie: Bułeczka  orkiszowa z masłem, wędlina na gorąco, keczup, kakao.

Obiad: Zupa dyniowa z grzankami, makaron ( z mąki razowej) z serem i cukrem, woda mineralna, owoc.

Podwieczorek : Francuz  z masłem, jajko, pomidor, rzodkiewka, sok  z jabłek.